Tervetuloa hyvinsyömään. Palvelemme ma-to 11-22 ja pe-la 11-23

Restaurante Olé

Vuonna 1982 perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä Kouvolan keskustassa. Tarjoamme parhaista raaka-aineista tunteella valmistettuja aterioita.

Ruokalistalla vaihtoehtoja äyriäisistä runsaisiin pihveihin. Tapaslistalta löytyy pieneen nälkään pienellä rahalla makuelämyksiä joita voi nauttia vaikkapa viinilasillisen kanssa hyvien ystävien seurassa. Tulemme myös tarjoamaan teille vaihtelevia kauden erikoisherkkuja sekä teemaviikkoja. Räätälöimme myös toiveittenne mukaisia tilaisuuksia. Tervetuloa irtautumaan arjesta ja nauttimaan ravintolamme lämmöstä! Ihastuttava terassimme palvelee ympäri vuoden.

Ajankohtaista

Pikkujoulut 2018

Tervetuloa viettämään pikkujoulut Hyvinsyöntipaikka Olén jouluiseen ja lämpimään tunnelmaan. Meillä järjestät tunnelmalliset pikkujoulut pienemmille että isommille ryhmille sekä yrityksille.
 

Yläkerran 76 asiakaspaikan lisäksi kellarissamme sijaitsee tunnelmallinen Viinikellari & Kabinetti noin 12 henkilölle, 
joka on myös varattavissa pikkujoulujen viettoa varten.
 

Oléssa on nautiskeltavana lämmittävä Olén omatekemä vaalea glögi. Viileämmän alkumaljan haluaville suosittelemme raikasta karpaloista Tontun tömäystä, hieman terästettynä tai ilman terästystä.
 

Pikkujouluaikana käytettävissänne on Olén pikkujoululista, joka on koottu suosituimmista annoksistamme ruokailun sujuvuuden varmistamiseksi. Laadukas ja monipuolinen viinilistamme on myös käytettävissänne.
 

Räätälöimme juuri teidän ryhmälle sopivat pikkujoulut.
 

KATSO tästä pikkujoulu-esitteemme sekä pikkujoululistamme.

 

Parhaat illat pikkujouluille varataan nyt!
 

Kysy lisää ja varaa oma unohtumaton tilaisuutesi:
ole@restauranteole.fi
puh. 05 311 6961

 

 

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!
#ravintolaole #hyvinsyöntipaikkaole

 

 

Lahjaksi Olén maistuvat lahjakortit

Hanki täydellinen lahja, juhlasta riippumatta.

Lahjakortti on mainio lahja ystävälle, syntymäpäiväsankarille, hääparille, asiakkaalle, työntekijälle, vastavalmistuneelle...

Paljon erilaisia kortteja ja värejä joka makuun, lahjakortti voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle.
Lahjakortti on voimassa 5 kk ostohetkestä ja sen voi käyttää erissä.

 

Menu

Viinilistamme näet tästä (pdf)

Olén viinikellari ja kabinetti

Tunnelmallinen viinikellari & kabinetti sijaitsee Ravintolan kellaritiloissa Kouvolan keskustassa. Tila on otettu käyttöön marraskuun lopussa. Ison pöydän äärelle mahtuu mukavasti 12 henkilöä.

Tila sopii erityisesti asiakasneuvotteluihin, kokouksiin, pieniin juhliin ja erityisiin illanistujaisiin. Mahdollisuus myös tastingeihin.
Tutustu TÄSTÄ tasting-esitteeseemme.

Viinikellarissa on mahdollista nauttia myös kahvit suolaisen sekä makean kanssa. Kellarimenussa on mm. tapaksia, fondue sekä vadilla tarjottavia annoksia. Kellarissa tarjottavat annokset tarjoillaan koko pöytäseurueelle nautittavaksi.

Ryhmille

Tervetuloa herkuttelemaan, vaikka suuremmallakin porukalla! Hyvinsyöntipaikka Olé on tunnelmallinen yksityinen ravintola tutulla paikalla Kouvolan keskustassa. Meillä on asiakaspaikkoja 76 sisällä, 12 kabinetissa ja terassilla 24.

Ryhmien ollessa 10 henkilöä tai enemmän, käytössänne on ryhmämenu ruokailun sujuvuuden varmistamiseksi. Ryhmämenussa ovat suosituimmat annoksemme.

 

 

Palveluksessasi

Teitä palvelee vakituisena 3 kokkia, keittiömestarina Tom Tillman, Masi Laurinantti ja Aleksi Kangas sekä 3 tarjoilijaa yhdessä ravintoloitsija Susanna Kurvisen kanssa.

Come, enjoy yourself and eat well!

Sijainti ja yhteys

Kouvolankatu 34, 45100 Kouvola
puh. 05 311 6961

ole@restauranteole.fi
susanna.kurvinen@restauranteole.fi

Avoinna

ma–to 11–22
pe–la 11–23

Itsenäisyyspäivä 6.12. klo 12 – 18

22.12. klo 11 – 15
Joululomalla 23. – 26.12.
1.1.2019 12 - 18

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Pöytävaraukset puhelimitse suoraan ravintolaan puh 05 - 311 6961 tai ole@restauranteole.fi

Yhteydenottolomake

 
1 Start 2 Complete